Interesenti, ki želijo izvesti teambuilding podjetja, nedvomno preverite, več reči v zvezi s samo izvedbo in organizacijo dogodka.

V prvi vrsti večino interesentov seveda zanima cena team buildinga, sicer pa so takoj za ceno predvsem v mislih organizatorja in plačnika team buildinga različni team building programi, saj je predvsem od njih odvisna uspešnost izvedbe dogodka.

Več: Team building za podjetja ETC Adriatic

V Sloveniji se interesenti največkrat zanimate še za team building Ljubljana, primerne igre in ideje za team building, takoj na drugem mestu, pa je nepresenetljivo, glede na velikost območij, najbolj zanimiva lokacija za team building Maribor.

Preden pa se odločimo koga bomo izbrali sploh za izvedbo team buildinga je treba vedeti, da se agencije, ki se ukvarjajo z organizacijo team buildingov, med seboj lahko zelo razlikujejo.

teambuilding podjetja

Razlike med ponudniki za izvedbo teambuilding podjetja

Ponavadi največje razlike med agencijami izhajajo iz programov team buildingov, ki jih imajo posamezni ponudniki. Nekateri imajo v svoji ponudbi programe, ki so razmeroma specifični (kulinarični, raziskovalni, zabavni, adrenalinski team building, itd…), drugi stavijo predvsem na zabavo, sprostitev in druženje zaposlenih, tretji spet stavijo na druženje v naravi ali bolj izvedbo team buildinga kot izleta za zaposlene podjetja.

Cena izvedbe team buildinga je največkrat odvisna od števila udeležencev, zato je cenik team building programov, največkrat tudi postavljen na osebo na udeleženca. Cena, pa v odvisnosti od programa, lahko vključuje prenočitev, vožnjo, kulinariko, animacijski program, spremljevalne dejavnosti in aktivnosti (glasba, zabava, izlet, vstopnine, itd…).

Ko razmišljate o organizaciji team building eventa za svoje podjetje imejte v prvi vrsti, v mislih predvsem cilje podjetja, ki jih želite s pomočjo team buildinga tudi uresničevati ali zasledovati.

Ti cilji so lahko vezani na izboljševanje komunikacije med zapsolenimi, piljenje ali osvajanje novih veščin (npr. pogajalskih veščin, veščin prodaje, itd…), lahko pa gre za posvsem specifično doseganje ciljev (priučitev uporabe novih orodij, vpeljava novih praks v posamezne delovne procese podjetja, priučitev jezika, veščin, idr…..).

Med ponudniki team building programov poskušajte izbrati takšnega, ki na trgu deluje že vrsto let, slednje pa njlažje preverite z referencami posameznega ponudnika.

Dodatne informacije lahko preverite tudi preko zapisa o izvedbi team buildinga naše ekipe.

Oznake: teambuilding podjetja