Ekipa spletne strani Oazazdravja.si že polnih 5 let dela na področju spletnega in digitalnega marketinga, pri čemer nas najbolj veseli dejstvo, da vsa leta delovanja napredujemo in se razvijamo.

ekipa spletne straniTrenutno nas je v ekipi že več kot 10 ljudi in podjetnikov iz povsem različnih dejavnosti, najmočneje pa so v naših navezah zastopane naslednje:

  • dejavnost spletnega marketinga (predvsem vsebinski marketing in SEO)
  • dejavnost prodaje, motivacije in vodenja ekip (skozi organizacijo in izvedbo najrazličnejših team building dogodkov – partner ETC Adriatic, npr. delavnice, motivacijski seminarji, družabna srečanja,…)
  • dejavnosti spletne trgovine z različnimi produkti (prehranska dopolnila, otroška oblačila, nosečniška oblačila, pohištveniki in mizarji, obrtniki, zavarovalni agentje, ipd,…)

Ekipa spletne strani ter naš namen in poslanstvo

Spletna stran Oazazdravja.si nastaja, tako kot večina ostalih naših lastniških spletnih strani, najprej kot majhna stran z blog zapisi iz najrazličnejših področij.

Na njo, z različnimi predznanji in z različnimi metodami, udeleženci prispevamo različno intenzivno vsebine, za katere smatramo, da bi znale koristiti našim spletnim obiskovalcem – pri čemer pa se osredotočamo na vse vsebine, ki so povezane z zdravjem, dobrim počutjem, na splošno dobro delovno klimo, boljšimi odnosi v družbi in v poslovnem okolju ter podobno.

Večina naših “začetniških” blogov se nato skozi čas razvije v bloge z bolj poudarjenimi tematikami, ki jih postavljamo v ospredje. Oazazdravja.si želi na tej točki stopati v ospredje s pozitivno naravnanimi prispevki na temo osebnih odnosov, zdravja in dobrega počutja.

Delo in aktivnosti naše ekipe

Ker delamo, kar živimo, smo zelo zavezani tudi temu, da je naša sproščujoča komunikacija v ospredju tudi izven našega dela. V ta namen organiziramo družabna srečanja in piknike za naš širši krog sodelujočih, njihove družine, kakor tudi za poslovne partnerje znotraj njihovih krogov.

S spletnimi vsebinami želi ekipa spletne strani prispevati k boljši splošni osveščenosti, dvigu pozitivne energije na področju podjetništva in poslovnega delovanja ter na splošno na področju celotne družbene klime.

Zato pri nas ne boste našli negativno usmerjenih besedil, negativne komentarje in na splošno vsebin, ki smo jih žal, vsi skupaj že lep čas, prepolni iz strani velikih in prepoznanvnih medijev.