izvedbe steklenih tuš kabin

Podrobnejši pogled, kakšne so možne izvedbe steklenih tuš kabin

Ne moremo zanikati dejstva, da so prhe veliko bolj praktične in varčne, kot kopalne kadi. Navsezadnje: se lahko veliko hitreje stuširate, ali se lahko hitreje skopate? Mislimo, da tukaj sploh ni dvoma. In z vse bolj zapletenim načinom življenja, se vse več ljudi odloča za namestitev tuš kabine v svojo kopalnico. Zato v nadaljevanju poglejmo, kakšne so sploh možne izvedbe steklenih tuš kabin.

Če razmišljate, da bi v kopalnico vgradili tuš kabino, kaj bi morali vedeti o vrstah tuš kabin, ki so na voljo?

izvedbe steklenih tuš kabin

Kakšne so sploh možne izvedbe steklenih tuš kabin?

Modularne tuš kabine – sodobna, enostavna in praktična izbira

V staromodne kopalnice je ponavadi potrebno vgraditi tuš kabino po meri. Če pa želite hitro in priročno rešitev, je modularna tuš kabina najboljša za vaše potrebe. Zakaj? Ker ima modularna tuš kabina že vgrajene vse elemente, ki jih potrebujete v prhi: tuš glavo, okvirje, vrata in vse ostalo, kar vključuje tipična tuš kabina. Nekatere tuš kabine imajo vgrajene tudi tiste, precej mamljive dodatke: od aroma terapevtskih funkcij, do vgrajenih parne kopeli, glasbenih funkcij in še kaj več. Ko gre za modularno prho ali tuš kabino, ki jo želite, je izbira na videz neskončna.

Kaj je treba upoštevati pri modularnih tuš kabinah

Če razmišljate o modularni tuš kabini za svojo kopalnico, morate vedeti tudi, da je namestitev nekaterih precej lažja, kot drugih. Na splošno bo uokvirjeno tuš kabino, namestiti precej lažje, kot tisto brez okvirjev. Toda oboje je, v primerjavi s tuš kabinami po meri, še vedno precej enostavno.

Kar zadeva modularne tuš kabine, lahko izbirate med dvema kategorijama. Prve so izvedbe steklenih tuš kabin brez okvirja, druge pa steklene tuš kabine z okvirji.

Izvedbe steklenih tuš kabin z in brez okvirjev – kaj je potrebno upoštevati

Steklene tuš kabine brez okvirja so običajno boljša izbira, če želite prihraniti prostor. Majhne in tesne kopalnice so pogosto idealne za izvedbe steklenih tuš kabin brez okvirjev. Tuš kabine brez okvirja niso samo manjše in bolj kompaktne. So tudi precej lažje za vzdrževanje. Po drugi strani, pa so tuš kabine z okvirji bolj zaprte, bolj vodotesne in bolj odporne.

Dodatne možnosti

Poleg možnosti izbire med tuš kabinami z okvirji in tuš kabinami brez okvirja, lahko izberete tudi tuš kabino in parno prho v enem. Takšna prha je kot nalašč, če želite bolj razkošno “SPA” kopalniško izkušnjo. Nekatere tuš kabine so opremljene tudi s hidro curki in posebnimi lučmi. So pa steklene tuš kabine na voljo v različnih oblikah, od vogalnih, do kvadratnih, do takšnih z podstavki in še veliko več.

Koristno branje: Dekorativni dodati za vaš dom