Najboljše ideje za rojstnodnevno darilo nastajajo takrat, ko razmišljamo, kako bi enostavno, klasično darilo personalizirali. Torej, kako? Če kupujete čokolado, se potrudite, da bo izstopala od vsakdanje, če kupujete dišečo svečo, naj bo res nekaj posebnega, če kupite čaj, zavijte v najbližjo čajarno. 

Vedno odlična ideja za rojstnodnevno darilo: okusna, noro dobra kava

Eno najbolj pogostih in seveda tudi zaželenih daril je še vedno res dobra kava. Za prave kavoljubce je  treba izbrati tako posebno, za katero stoji močna zgodba. Seveda je nesporno nujen tudi odličen okus. Ko je tista prava kava že izbrana, sledi naslednji korak.

Dobra kava

PJ Coffee

Kako personalizirati?

Priporočena je izbira tistega ponudnika, ki razvija zgolj zgodbo o kavi. Fokus je navadno še na malenkostih, ki so s kavo povezane in darilo lepo zaokrožijo. PJ Coffee je odličen primer:

  • njihova kava ima dobro dodelano zgodbo, z nakupom pa podpirate tudi družine, ki na nasadih kavo obirajo, saj do njih ohranjajo pravičen odnos,
  • skupaj s kavo lahko kupite še šalice, ki se podajo zraven: vse skupaj pa zapakirate v lično leseno darilno embalažo, ki je na voljo na njihovi spletni strani,
  • darilo je osebno in posebno!

 

 

Odlična ideja za darilo: vrhunsko vino Koželj

Druge super ideje za rojstnodnevno darilo, s katerimi ne morete zgrešiti, so še steklenica dobrega vina ali žganja. Najbolje, da se odločamo za slovenska vina, ki jih bolje poznamo. 

V tem primeru personaliziramo tako, da zraven kupimo še kozarce. V primeru, da ima tisti, ki mu darilo kupujemo, rad gin, so zelo izviren dodatek zraven še začimbe za gin: ponavadi so pakirane kar skupaj. Eno največjih izbir vina, žganih pijač in vseh lepih dodatkov, ki sodijo zraven, ima pri nas ima Hiša vin Koželj: vse najdete na enem mestu.

Zelo pohvalni so še napotki, ki jih delijo v svojih blog zapisih: tam najdete vse, kar morate vedeti o izbiri in lastnostih v

ina in žganih pijač. Svoja mnenja delijo tudi poznavalci v poglobljenih pogovorih, ki pridejo zelo prav, če ste tudi vi eni tistih, ki se znajdete med policami z ogromno izbiro vina, medtem ko je vse, kar vam gre po glavi to, da je izbire enostavno preveč in izberete pač tistega, ki ima lepšo etiketo.

Naslednjič izberite tisto vino, ki ga dejansko poznate! Tako bo darilo takoj bolj osebne narave, saj boste tistemu, za kogar pač bo, lahko pojasnili, zakaj ste se odločili prav točno določeno steklenico.

 

Še en namig: če ste še vedno v dvomih, imajo na Koželjevi spletni trgovini najrazličnejša darilna pakiranja v mnogih izvedbah in pa darilne bone. Tudi s temi nikoli ne zgrešite!

Zakaj nikoli ne pomislimo na lepo pižamo, kvalitetne brisače ali posteljnino?

 

Tekstil.si

Najljubša posteljnina v ponudbi Tekstila

Če veste, da je tisti, ki mu je darilo namenjeno, bolj praktične narave in ima rad poklone, ki mu še dolgo služijo, bo morda prava izbira darila kakšna lepa in kvalitetna pižama, posteljnina ali mogoče celo set brisač. Predvsem so taka darila super izbira za tiste, za katere ne veste točno, kaj bi jim podarili, saj ne morete zgrešiti: darilo je kakovostno in bo zagotovo dobro služilo! Če imate zadržke pri izbiri posteljnine zaradi nevednosti glede tega, katero velikost izbrati, so kvalitetne brisače idealna ideja.

Lahko pa še vedno izberete kozarce in zraven kupite set kakovostnih kuhinjskih krp. Vse našteto je tisto, kar vedno potrebujemo v našem domu.

 

Še ne veste, kaj bi podarili tašči ali nekomu, ki pripravlja vselitveno zabavo?

 

 

Odlično darilo je tudi pristno in iskreno priporočilo [zaljubljeni v les pri Bauta.si]

Izvirne ideje za rojstnodnevno darilo zajemajo tudi priporočila! Če je tisto, kar vaši najdražji, za katere nakupujete, načrtujejo nek večji projekt, jim lahko pomagate s koristnimi nasveti.

Ali ima morda vaš prijatelj namen graditi hišo, prenavljati kuhinjo ali kopalnico?

Namesto njega pobrskajte po spletu, povprašajte naokrog, predloge zapišite in mogoče ponudnike tudi pokličite za več informacij. Verjemite, to, da ste si za nekoga vzeli čas, je ogromna reč. 

Ena takih zadev, s katerimi se vsi soočimo, vendar na začetku še skorajda nimamo pojma, je, kako z gradnjo začeti in kaj so vse tiste stvari, na katere moramo še misliti zraven. Idealne nasvete podajo na Bauta.si, ki jih odlikuje čudovita skeletna gradnja.

 

Bauta.si

Bauta na razstavi v Tivoliju

Les kot gradbeni material zadnjih nekaj let prednjači pred drugimi izbirami, zato se ob gradnji ali prenovi zanj odloča že skorajda vsak. Bauta ima na spletni strani zapisane tudi nasvete, ki zajemajo vse, kar se tiče gradnje od začetka do konca. Njihove hiše iz lesa so naravnost sanjske, tako notranjost kot zunanjost.

Sicer pa fotografije povedo več kot 1000 besed. 

Kaj je skupno vsem najboljšim darilom?

Ne glede na to, za kaj se odločite,bo na koncu dneva jasno, da ste se pri izbiri pozanimali, si vzeli čas in se res potrudili, da bo darilo karseda pristno ter da bo razveselilo vam drago osebo.

Sicer pa veste, kaj je ključni del vsakega darila, ki ne sme manjkati: važno je, da je iz srca!