Kateri okrogli uhani in kako nositi velike uhane?

Slavne ženske so zagotovo dober pokazatelj, da so veliki okrogli uhani brezčasni. Nosijo jih na rdečem tepihu, na glamurnih prireditvah ali, ko enostavno drvijo po opravkih. Nekatere ženske bodo vedno prisegale na okrogle uhane, druge bodo trdile, da si jih ne bi nadele nikoli.

O obročastih uhanih je nekaj takega: za VSE. Ne pretiravam, ko to rečem. Izbirate lahko med toliko različnimi slogi, širinami, zaključki, oblikami in velikostmi, da lahko ne glede na svoj slog najdete popoln obroč zase. Tovrstni uhani so se močno vrnili in so preprosto odlični zaradi raznolike izbire, med katero lahko izbirate, in preprostega oblikovanja. Eleganten, modni dodatek za posebne trenutke in nepozaben videz, iz srebra samo v spletni trgovini Pinkshop.si

Hoop uhani so imeli svoje vzpone in padce popularnosti.

Pa vendar, moda jih v bistvu ni povozila nikdar. Tako mislijo vaše najljubše znane osebnosti in če smo iskreni, smo tudi sami prepričani precej v to.

Obročaste uhane so nosili že stari Grki, Rimljani, Azijci in Egipčani . Kar se je začelo kot način identifikacije članov plemena, se je spremenilo v simbole vere in moči znotraj družb.

Okrogli uhani so izjemni modni dodatki in nakit za vsak trenutek in vse priložnosti.

1. Rdeče ustnice in preveliki obročasti uhani za kul hipster videz

Prvič, obroči, ki so vaš statement kos, bodo zagotovo prinesli določen odnos in pozornost vaši obleki. Poskrbite tudi, da boste predstavili svojo najboljšo rdečo šminko, da dopolnite ta nekoliko dramatičen, a zelo kul hipsterski slog. Poleg rdečih ustnic si lahko uredite lase tako, da bodo vaši novinci viseli z ušes.

Chanel 31 Le Rouge Pinkshop.si
Chanel 31 Le Rouge Pinkshop.si

Materiali iz katerih nastajajo okrogli uhani.

Okrogle, hoop uhane lahko  najdete iz različnih materialov.  Najpogosteje so na voljo v klasičnih izvedbah iz srebra, zlata ali rožnatega zlata, ki dodajo pridih sofisticiranosti. Na voljo so čudoviti primerki okroglih uhanov iz jekla.
Za bolj drzen videz izberite okrogle uhane iz plemenitih kovin, kot so platina ali palladij.

Leseni okrogli uhani ponujajo naraven in boemski videz, medtem ko so okrogli uhan iz akrila ali plastike odlična izbira za trendovske in lahkotne videze. Raznovrstna ponudba različnih materialov vam omogoča, da najdete popoln par okroglih hoop uhanov, ki odražajo vašo osebnost.

Uhani ali zapestnice? Ne glede na to, ali se odločite za uhane ali zapestnico, pomembno je, da izberete kos, ki govori v vašem imenu. Kombinacija obeh lahko poudari vašo edinstvenost in ustvari popolnoma harmoničen videz. Poleg tega, ker je vsa pozornost namenjena vašemu obrazu, je zelo enostavno oblikovati ta videz z vašimi večernimi ali priložnostnimi oblekami. V vsakem primeru bodo ti kosi videti čudovito in zelo lepi.

Jlo – Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je našla par vsakodnevnih uhanov, ki jih lahko nosi k vsaki obleki. Lopezovi zlati okrogli uhani Jennifer Fisher, so pevkin najljubši par.

Nobena škatlica za nakit ni popolna brez para uhanov.

Jlo – Jennifer Lopez

Jlo – Jennifer Lopez, svetovna zvezdnica, pevka, igralka, podjetnica je velika ljubiteljica okroglih HOOP uhanov.

Veliko slavnih osebnosti prisega na čar okroglih uhanov, imenovanih tudi hoop ali kreole.

Zagotovo želite biti prepričani o tem, kako izgledate, še posebej na svečani prireditvi ali kot gostja na zabavi.

Med njimi so slavne ženske, kot so Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Beyoncé, Rihanna Kendall Jenner, Jennifer Aniston, Meghan Markle.

Angelina Jolie

Angelina Jolie in njeni zlati okrogli uhani kot ultimativni dodatek za vsako priložnost.

Marilyn Monroe

Zlati obročasti uhani na Marilyn Monroe. Nosile so jih tudi zvezdnice starega Hollywooda.

Ikona Hollywooda in seksapilnosti Marilyn Monroe je nosila izrazite zlate uhane v filmu Niagara. Ameriški noir triler je režiral Henry Hathaway in je izšel leta 1953.

Film je bil ena največjih blagajniških uspešnic 20th Century Foxa tistega leta.

Modne izbire Monroejevega lika so veselo kopirale ženske večine držav. Danes lahko najdete podobno drzno oblikovane zlate obročaste uhane pri uglednih prodajalcih vintage izdelkov. Povprašajte svoje mame ali babice.

Rita Moreno

Rita Moreno, z oskarjem nagrajena portoriška igralka, plesalka in pevka.

9. aprila 1962 je Rock Hudson na slavni prireditvi The Academy Awards – Oscars, odprl kuverto, se ustavil in prebral ime, Rita Moreno. Ta drobna Portoričanka je postala prva latinoameriška igralka nagrajena z oskarjem.

Znana je po svojem delu na odru in platnu v karieri, ki traja več kot osem desetletij.

Rita Moreno je ena zadnjih preostalih zvezdnikov iz zlate dobe Hollywooda . Med njenimi številnimi priznanji je ena redkih izvajalk, ki so prejele Emmyja, Grammyja, Oskarja in Tonyja, EGOT. Dodatna priznanja vključujejo predsedniško medaljo svobode leta 2004, državno medaljo umetnosti leta 2009. Dobila je nagrado Ceha filmskih igralcev za življenjsko delo leta 2013, čast Kennedyjevega centra leta 2015 in nagrado Peabody leta 2019.

Hoop uhani, spletna trgovina Pinkshop.si

Uhani hoop, brezčasni, vedno modni, primerni za darilo ali lastno zbirko nakita.

Nositi hoop uhane je izraz osebnega stila, ki presega spolne meje.

Za ženske so ti elegantni obročki simbol ženstvenosti in drznosti, medtem, ko moškim prinašajo pridih sodobne samozavesti.

Vzdrževanje srebrnega nakita je precej preprosto, saj se s pravilno nego lahko ohrani v odličnem stanju skozi leta.

Kako očistiti srebro?

Redno brisanje s krpo za srebro bo pomagalo odstraniti oksidacijo, ki jo lahko srebro razvije sčasoma. Prav tako je pomembno, da se nakita ne nosi med gospodinjskimi opravili ali v bazenu, saj lahko kemikalije in klorni elementi poškodujejo njegovo površino. Ultrazvočni čistilec Kapaan – Nomadis.si. S to ultrazvočno čistilno napravo temeljito očistite svoj nakit!

Lepa ženska je samozavestna ženska.

Ne bojte se nositi nakita, naj odraža vašo osebnost in ženstvenost. Lepo oblikovan kos nakita lahko ženski prinese občutek elegance in privlačnosti.

Srebrne zapestnice nosijo zgodbo osebne elegance, so več kot le modni dodatek. So izraz stila in osebne zgodbe, so nepogrešljiv kos v vaši zbirki.

Catherine valižanska princesa je rada urejena in zelo pazi na svoj izgled, zato občasno nosi srebrni nakit, še posebej, unikatni.

Okrogli hoop uhani
Okrogli, hoop uhani

Iščete darilo, ki bo zagotovo navdušilo? Ne iščite več, naša zbirka nakita ponuja nepozabne in elegantne možnosti za vsako priložnost. Naj vas navdihnejo naše ideje za darila, ki izražajo ljubezen, spoštovanje in skrb za vaše najbližje.

Če še niste odkrili ženskega nakita, ki bo trend za leto 2024, je zdaj pravi čas.

Vogue, ultimativna avtoriteta za vse stile, je napovedal nekaj revolucionarnih videzov, ki naj bi prevladovali na modnih pistah in ulicah v letu 2024.

Ko ste že pri tem, razmislite, kateri so trendi nakita za leto 2024 in kakšen nakit vam pristaja v letošnji sezoni? V letu 2024 je nostalgija v središču pozornosti, saj modni oblikovalci črpajo navdih iz preteklih obdobij. Modni trendi 70-ih, 80-ih i 90-ih 20. stoletja so opozorili na modne oblikovalce, ki so svojo umetniško žilico izražali skozi modo in nakit. Poleg tega vam retro navdihnjena moda omogoča, da ste pozorni na ikonične sloge preteklosti. Prav tako vam omogoča, da jih vključite v svoj stil. Omogoča vam, da izrazite svojo individualnost.

Izjemno ženstvena estetika iz 70-ih 20. stoletja je ponovno zavzela svoje mesto v svetu mode, lepote in dekorja, nakit vsekakor ni izjema.

Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Natalie Wood
Natalie Wood

Po letu 2023 upamo, da bo leto 2024 leto izjemnega pomena, sprememb in osvežitve stila za tiste, ki to potrebujejo. Zakaj ne bi bil nakit nekoliko drugačen? Trendi nakita v letu 2024 pomenijo oživitev preteklih desetletij in duhovnih motivov ter sodobnih konceptov, ki nas spodbujajo k pogledu v prihodnost. Ne glede na to, kam vas bo popeljalo leto 2024, poskrbite, da boste oblečeni v svoje najljubše bleščeče, sijoče kose, ki vas bodo popeljali skozi vzpone in padce. Naprej nakupujte naše najljubše trende nakita, ki jih boste imeli s seboj na poti. Poglejte si čudovit nakit in hoop uhane na kanalu spletne trgovine Pinkshop.si na youtube.

Srebrni nakit spletna trgovina Pinkshop
Srebrni nakit spletna trgovina Pinkshop

Razveselite svoje prijatelje in družino z darili, ki so tako posebna kot oni sami.