Vas zanimajo dekorativni dodatki za dom?

Za vse, ki vas zanima dekoracija za dom, smo spodaj pripravili nekaj kratkih in praktičnih nasvetov na kaj se splača biti pozoren, ko iščete različne dekorativne dodatke za vašo hišo in domovanje.

Dekorativne vaze kot najbolj pogosti dekorativni dodatki za dom

Med zagotovo ene izmed najbolj zanimive dekoratvine dodatke za dom, sodijo dekorativne vaze. Pri čemer pa je zato, da njihov dekor pride povsem do izraza, ključno, da si svoje želje glede njihovega nakupa “popredalčkamo” glede na stil prostora v katerega dekorativno vazo tudi nameravamo postaviti. V osnovi se dekorativne vaze ločijo glede na dizajn, barvo, obliko in velikost, seveda pa je v odvisnosti od našega ambienta smiselno v dom vnesto nekatere prestižne znamke vaz, kot so svetovno poznane Rosenthal in druge.

Obenem ne bo odveč omeniti, da so dekorativne vaze lahko tudi odlična ideja za obdarovanje.

dekorativni dodatki za dom

Celotno ponudbo dekorativnih vaz in dodatkov za dom boste našli v spletni trgovini MimiPorcelan.si.

Vintage dodatki za dom

Že sam naslov in izraz vintage dodatki pove, da gre pri tem pojmu za okrasne dodatke za dom, ki v svoji zasnovi izhajajo iz preteklosti in v stilu starejše oblike ali izvedbe. Krasni vintage dodatki za dom so zraven dekorativnih vaz npr. stenski obešalniki, raznolika reciklirana vinateg dekoracija, nemalokrat pa ideje za tovrste izdelke najdemo v spletnih trgovinah z vintage opremo.

Če nam okrasitev doma z dekorativnimi dodatki povzroča težave, se bomo nedvomno za smiselno in všečno dekoracijo doma, obrnili na notranje oblikovalce in interier dizajnerje, ki so jim dekorativni dodatki za dom, na krožniku vsakodnevnega opravljanja njihovega dela. Notranji opremljevalci pa nam lahko zraven dekoracije doma svetujejo tudi o primerni razporeditvi posameznih elementov v prostoru, stilu in izboru ter kombinacijah najrazličnejših barv ter tudi o skladnosti posameznih barv ter vrst materialov dekoracije in dodatkov.

Čeprav so najbolj znani vintage dodatki za dom verjetno res raznorazni obešalniki za nakit in pa obešalniki za na steno, se kot krasna dekoracija doma lahko uporabijo tudi kakšna lesena ogledala, drobni dodatki za kopalnico ter ostali dekorativni dodatki za dom.

Dekorativni dodatki so lahko tudi produkti iz stekla, ki so obenem tudi praktični in predvsem uporabni. Tako lahko za dekoracijo svojega doma poskrbimo tudi na način, da se namesto keramike, za zaščito stene v kuhinji, namesti steklena stenska obloga, klasična lesena vrata se lahko nadomestijo s steklenimi drsnimi vrati, PVC kabino za prhanje pa lahko nadomesti po meri izdelana steklena tuš kabina. Steklo se lahko uporabi tudi kot strešna kritina na zimskem vrtu, terasi, pergoli ali pa kot kritina za leseni, jekleni ali ALU nadstrešek.

Krasne ideje za hišni dekor, so predstavljene tudi na tej povezavi.